Dobrodošli na sajt kompanije Gating

gating-firma-foto250Preduzeće GATING DOO je osnovano 1990 godine sa 100% privatnim kapitalom. U okviru svoje trgovinske delatnosti, Gating je u proteklom periodu izrastao u jednog od najvećih snabdevača srpskog tržišta svim vrstama klinastog, varijatorskog i pljosnatog remenja, kao i svim vrstama galovih lanaca. 

 

Više o nama ...

O nama

gating-firma-foto250bMi sarađujemo sa najznačajnijim svetskim proizvođačima pomenutih roba, od kojih svi poseduju ISO sertifikate kontrole kvaliteta, beskompromisan kvalitet proizvoda i povoljne cene. Od kompanija sa kojima sarađujemo istakli bismo japansku kompaniju Tsubaki koja je poznata po tome što proizvodi najkvalitetnije lance na svetu. Kako mi u našem poslu nista ne prepuštamo slučaju, uspostavljena je i saradnja sa Mašinskim Fakultetom u Beogradu, odnosno, njihovom laboratorijom CIAH koja vrši super kontrolu kvaliteta svih naših proizvoda.

Zahvaljujući saradnji sa pomenutim kompanijama GATING je u mogućnosti da srpskom tržištu, kao i tržištima okolnih zemalja ponudi kontinuirano snabdevanje svim vrstama remenja i galovih lanaca, vrhunskog kvaliteta i po najpovoljnijim uslovima.

U mogućnosti smo da odgovorimo svim zahtevima naših kupaca kako u pogledu kvaliteta, tako i u pogledu asortimana. Robu isporučujemo sa lagera u Beogradu, a u saradnji sa našim poslovnim partnerima izrađujemo i sve vrste galovih i transportnih lanaca, po specifičnim potrebama naših kupaca, a na osnovu dostavljene nam tehničke dokumentacije i crteža. Ovom prilikom pozivamo na saradnju sva preduzeća iz Srbije, kao i preduzeća sa područja bivše Jugoslavije, koja imaju potrebu za ovom vrstom roba. Sigurni smo da ćete biti zadovoljni cenama, kvalitetom i brzinom isporuke.

end faq

Industrijsko remenje

klasicni-klinasti-kajsevi 280a

Klasični klinasti kaiševi imaju veliku snagu, mali odgovor na toleranciju i izdržljivost na zamor materijala čak preko 107 puta.

Više...

Poljoprivredno remenje

sestaugaono remenje

Sa više radnih površina, duplo remenje nude veliku fleksibilnost i važe za zglobni prenos više sistema...

Više...

Automobilsko remenje

av-automobilsko280

Veoma fleksibilan i pogodan za uslove koji zahtevaju, obezbeđuje ravnomerne performanse čitavom dužinom pojasa...

Više...

gating kingland boja

tsubaki-logo-boja

vector logo-boja